Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Kelly Clarkson a devenit mamă pentru a doua oară, informează contactmusic.com. Vedeta a anunțat joi, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, că marți a adus pe lume un băiețel. Kelly și soțul ei, Brandon Blackstock, și-au numit bebelușul Remington. „Micuțul nostru băiețel a venit!! Remington Alexander Blackstock s-a născut pe 12,04,16 și e perfect sănătos, iar noi nu am putea fi mai fericiți și îndrăgostiți ca acum!”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

Kelly și Brandon s-au căsătorit în octombrie 2013, în Tennessee, după o relație de doi ani. Cuplul mai are un copil, pe River Rose, care a venit pe lume în iunie 2014. Brandon mai are doi copii dintr-o relație anterioară.

Cântăreața a declarat anterior, potrivit ContactMusic, că nu își mai dorelte copii, pentru că experiența de a fi gravidă nu a fost una tocmai plăcută și ușoară pentru ea. „O, nu, am terminat.”, a spus vedeta pop în timpul unei emisiuni radio. „O, Doamne, nu mai pot să fiu încă o dată însărcinată… Sincer, la prima sarcină mi-a fost foarte rău și am zis că nu voi repeta experiența, dar s-a întâmplat, iar de data asta a fost mult mai rău.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava