Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Kelly Clarkson, în vârstă de 32 de ani, nu a realizat de la început că ‚Run Run Run’, coverul pe care l-a lansat recent în colaborare cu John Legend, este după piesa trupei germane Tokio Hotel, piesă lansată în 2014, potrivit contactmusic.com.

Imediat după ce balada a fost lansată, fanii i-au prezentat cântăreței și varianta originală a piesei și când într-un final artista a ascultat-o, a mărturisit prin intermediul unui mesaj postat pe contul ei de Twitter că nu știa că aceasta există. „Wow, tocmai am ascultat versiunea Tokio Hotel a ‚Run Run Run’! Minunat! Cum să nu o aud înainte?! Fanii mi-au atras atenția”, a scris Kelly Clarkson pe Twitter, potrivit sursei citate.

În câteva postări ce au urmat, Kelly a explicat că înainte de a lansa această piesă, singura versiune pe care o ascultase fusese una cântată la pian, pe care una pe care i-o trimisese un compozitor în urmă cu doi ani. „Ei bine, sunt două versiuni ale acestui minunat cântec.”, a scris cântăreața înainte de a spune că nu a avut nicio intenție de a fi nesimțită cu băieții de la Tokio Hotel. „De asemenea, cred că ei nu au fost menționați ca scriitori ai acestui cântec, pentru că ei nu l-au scris, după cum su spus doi compozitori. Nu am vrut să fiu nesimțită cu ei. Este urât că nu mi s-au dat toate informațiile și pare că le-aș fura piesa, dar nu este așa, nu aș face niciodată așa ceva vreunui artist.”, a mai scris Kelly Clarkson pe Twitter.

Tokio Hotel au lansat versiunea lor a ‚Run Run Run’ în 2014, o dată cu cel de-al cincilea album de studio. ‚Kings of Suburbia’.
În ciuda confuziei create, trupa nu s-a supărat pe Kelly, ba chiar au felicitat-o pentru cover: „Să ascultați coverul piesei noastre ‚Run Run Run’ cântat de talentata Kelly Clarkson și John Legend. Suntem măguliț!”, au scris membrii trupei, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava