După aproape un an de logodnă, cântăreața Kelly Clarkson și Brandon Blackstock s-au căsătorit, duminică, în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc în Tennessee, informează contactmusic.com. Cei doi au reușit să țină ascuns evenimentul, până luni, când artista a postat pe Twitter un mesaj în care și-a anunțat fanii că, în weekend, a devenit oficial doamna Blackstock.

Ceremonia a fost una intimă, restrânsă, la care au participat doar câțiva prieteni apropiați și familiile celor doi, inclusiv copiii lui Brandon dintr-un mariaj anterior. După mesajul pe care Kelly l-a postat pe Twitter, totul a avut loc la Blackberry Farms, TN, artista descriind locația ca fiind ”cel mai frumos!”. Deasemenea, potrivit sursei citate, cântăreața a postat pe site-ul de socializare și câteva poze făcute de ziua cea mare.

În momentul în care iubitul ei, Brandon Blackstock, a cerut-o de nevastă, Kelly a izbucnit în lacrimi. „A fost o cerere în căsătorie ca la carte – totul a fost foarte romantic. Şi da, ea a plâns!”, a declarat o sursă la acel moment, potrivit showbizspy.com.

Inelul de logodnă pe care l-a primit artista are un diamant de şase carate.

„Kelly nu a început prea bine în dragoste, cu siguranţă. Dar a meritat să-l aştepte pe Brandon. Ea era sigură că nu va găsi niciodată pe cineva şi că va rămâne singură pentru totdeauna. Dar acum s-a schimbat. Toată lumea poate observa cât de bine arată şi ce fericită este.”, a mai spus sursa citată.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava