MOPAN Suceava

După aproape un an de logodnă, cântăreața Kelly Clarkson și Brandon Blackstock s-au căsătorit, duminică, în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc în Tennessee, informează contactmusic.com. Cei doi au reușit să țină ascuns evenimentul, până luni, când artista a postat pe Twitter un mesaj în care și-a anunțat fanii că, în weekend, a devenit oficial doamna Blackstock.

Ceremonia a fost una intimă, restrânsă, la care au participat doar câțiva prieteni apropiați și familiile celor doi, inclusiv copiii lui Brandon dintr-un mariaj anterior. După mesajul pe care Kelly l-a postat pe Twitter, totul a avut loc la Blackberry Farms, TN, artista descriind locația ca fiind ”cel mai frumos!”. Deasemenea, potrivit sursei citate, cântăreața a postat pe site-ul de socializare și câteva poze făcute de ziua cea mare.

În momentul în care iubitul ei, Brandon Blackstock, a cerut-o de nevastă, Kelly a izbucnit în lacrimi. „A fost o cerere în căsătorie ca la carte – totul a fost foarte romantic. Şi da, ea a plâns!”, a declarat o sursă la acel moment, potrivit showbizspy.com.

Inelul de logodnă pe care l-a primit artista are un diamant de şase carate.

„Kelly nu a început prea bine în dragoste, cu siguranţă. Dar a meritat să-l aştepte pe Brandon. Ea era sigură că nu va găsi niciodată pe cineva şi că va rămâne singură pentru totdeauna. Dar acum s-a schimbat. Toată lumea poate observa cât de bine arată şi ce fericită este.”, a mai spus sursa citată.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava