Concert pascal
MOPAN Suceava

Kelly Rowland a anunțat cu puțin timp în urmă că s-a logodit, dar, deja, face planuri de nuntă. Primul pas a fost lista cu persoanele care NU vor fi invitate, adică aproape toate, potrivit contactmusic.com.

”Cred că vrem să fim doar noi și pastorul. Asta este. Vreau să spun, doar noi doi vom fi în acest mariaj.”, a spus Kelly Rowland, potrivit sursei citate. Deasemenea, Kelly a spus că știe pe ce nu va da banii: ”Trebuie să plătești pentru mâncarea tuturor invitaților și nu sunt de acord cu asta. Toată lumea vine pentru a face gălăgie și pentru a vedea cu ce sunt îmbrăcată, știți foarte bine.”, a spus ea.

Rowland a adăugat că nu are de gând să facă vreo petrecere, fie ea cât de mică. Și nici nu vrea invitați. Așa că, dacă Beyonce sau Jay Z, ori prietenii ei de la ‘X Factor’ își așteaptă invitațiile, s-ar putea să aștepte mult și bine, mai scrie sursa citată.

Rowland și Tim Witherspoon s-au logodit pe Skype și nu au stabilit încă data nunții.
”Prima dată m-a cerut în căsătorie pe Skype, iar eu i-am zis: ‘Suntem atât de departe unul de celălalt’. Era foarte târziu și îmi amintesc că, timp de câteva minute bune, am stat, pur și simplu, și ne-am uitat unul la celălalt. A pus întrebarea, iar eu i-am răspuns simplu ‘da’.”, a povestit cântăreața.

 

Kelly Rowland și-a făcut deja o listă cu persoanele pe care nu le va invita la nunta sa , 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava