Kendrick Lamar, Taylor Swift și Alabama Shakes au fost marii câștigători ai premiilor Grammy 2016, informează contactmusic.com.

Kendrick Lamar a dominat ediţia din acest an a premiilor Grammy, rapperul plecând acasă cu nu mai puțin de cinci trofee, inclusiv pentru ‘Cel mai bun album rap’, care i-a fost acordat pentru discul său ‘To Pimp A Butterfly’, pentru ‘Cel mai bun cântec rap’ şi pentru ‘Cea mai bună interpretare rap’, pentru melodia ‘Alright’, pentru ‘Cea mai bună colaborare rap/cântec’ şi ‘Cel mai bun videoclip’ – premiu pe care l-a împărţit cu Taylor Swift, graţie colaborării lor la piesa ‘Bad Blood’.

În ceea ce o privește pe Taylor Swift, cântăreaţa pop-country a câștigat anul acesta trei trofee Grammy, inclusiv cel mai important premiu al galei – ‘Albumul anului’, cu discul ‘1989’. Astfel, vedeta a devenit prima femeie care a câștigat acest premiu de două ori. De asemenea, Taylor a plecat acasă și cu trofeul categoriei ‘Cel mai bun album pop vocal’, tot cu materialul discografic ‘1989’.

Bruno Mars şi producătorul Mark Ronson au câştigat premiul pentru ‘Înregistrarea anului’, pentru melodia ‘Uptown Funk’.

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a câştigat primele sale două premii Grammy din carieră, la categoriile ‘Cântecul anului’ şi ‘Cea mai bună interpretare pop solo’, pentru hitul său ‘Thinking Out Loud’, iar Meghan Trainor a fost distinsă cu trofeul ‘Revelația anului’.

De la eveniment nu au lipsit moementele dedicate artiștilor care au trecut recent în neființă. Astfel, Lady Gaga i-a adus un omagiu lui David Bowie, iar Alice Cooper şi-a dedicat recitalul lui Lemmy Kilmister, liderul Motorhead. Alături de Cooper au urcat pe scenă actorul Johnny Depp şi chitaristul de la Aerosmith, Joe Perry, adică trupa Hollywood Vampires.

Cea de-a 58-a ediție a galei Grammy a avut loc luni seară, la Los Angeles.

Lista completă a câștigătorilor Grammy 2016 pe: http://www.contactmusic.com/taylor-swift/news/kendrick-lamar-leads-2016-grammy-winners_5136241

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava