Concert pascal
MOPAN Suceava

Ke$ha vrea să-şi schimbe look-ul şi să arate ca… „Keith Richards cu sâni”. Cântăreaţa în vârstă de 26 de ani – care a declarat anterior că ea este ‘spiritul’, transformat în muzică pop, a rocker-ului în vârstă de 69 de ani – a mărturisit că se inspiră din stilul chitaristului formaţiei Rolling Stones şi din stilurile altor cântăreţi celebri, iar apoi, îşi transformă look-ul masculin într-unul ‘sexy’, potrivit contactmusic.com.

Cântăreaţa a declarat, potrivit sursei citate. „Îmi place să adopt un stil masculin şi să-l fac sexy. Ador costumele. Dacă aş putea să arăt ca Keith Richards cu sâni ar fi minunat…”

Pe lângă inspiraţia în materie de modă pe care şi-o ia de la Keith, Kesha a mai spus că, printre persoanele care-i influenţează stilul ‘extrem’ se mai numără wrestlerii din anii ’80 – acesta fiind şi motivul pentru care şi-a vopsit în trecut părul într-o nuanţă de blond foarte deschis.

Ea a adăugat, conform ContactMusic: „Trec de la o extremă la alta. Sunt influenţată de orice. Şi de wrestlerii din anii ’80 am fost inspirată, de aceea, am vrut să arăt ca un leu alb, motiv pentru care mi-am vopsit părul în nuanţa cea mai deschisă de blond.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava