MOPAN Suceava

Kevin Bacon crede că obsesia sa pentru faimă l-ar fi putut trimite la reabilitare sau chiar l-ar fi putut omorî. Starul din ‘Footloose’ recunoaște că ideea de a deveni celebru ‘l-a sedus’ la începutul carierei sale, dar când a devenit tată – pentru Travis și Sosie, copii pe care-i are împreună cu soția sa, Kyra Sedgwick – a realizat că sunt lucruri mult mai importante în viață decât faima.

”Poți ajunge la reabilitare sau chiar poți muri, dacă în viața ta nu există ceva mai important decît celebritatea. Oamenii se vor comporta frumos cu tine doar pentru că te-au văzut în filme. Așa că, ce faci pentru a scăpa de această obsesie pentru faimă? Fă-ți ordine în viață. La mine, viața s-a aranjat datorită familiei mele, soției și copiilor și datorită câtorva prieteni apropiați.”, a spus Kevin Bacon, potrivit contactmusic.com.

Privind înapoi, la începuturile carierei sale, starul în vârstă de 55 de ani are un sfat pentru cei tineri: ”Nu vă faceți atât de multe griji – este o pierdere de energie – și nu vă luați prea în serios.”, a spus Bacon, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava