Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul american Kevin Hart va fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor Oscar 2019, care va avea loc pe 24 februarie, la Los Angeles, informează contactmusic.com.

Vestea a dat-o chiar actorul, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. El a scris, potrivit sursei citate: „Ani la rând am fost întrebat dacă mi-ar plăcea să fiu gazda ceremoniei de decernare a Oscarurilor și răspunsul meu a fost mereu același. Am spus că ar fi o șansă unică pentru mine ca și actor de comedie și că se va întâmpla la momentul potrivit. Sunt atât de fericit să spun că, în sfârșit, acea zi a venit și că voi prezenta Oscarurile.”

Hart, în vârstă de 39 de ani, a ținut să își exprime aprecierea față de starurile ce au găzduit Oscarurile înainte de el și a spus că mama lui, Nancy, ar fi fost încântată de acest lucru. „Sunt mai mult decât fascinat, pentru că este ceva ce îmi doresc de foarte mult timp… să pot să mă alătur legendarei liste de persoane ce au urcat pe scenă. Este incredibil. Știu că mama mea zâmbește acum… vreau să mulțumesc familiei mele/ prietenilor/ fanilor pentru că m-au sprijinit mereu și pentru că mi-au fost alături… Sunt convins că voi face din ceremonia aceasta una specială. Apreciez șansa pe care Academia mi-a dat-o… acum e momentul să profit de ocazie #Oscars.”

Printre celebritățile care au prezentat gala de decernare a premiilor Oscar în anii precedenți se numără Jimmy Kimmel, Chris Rock, Neil Patrick Harris, Ellen DeGeneres și Seth MacFarlane.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava