Concert pascal
MOPAN Suceava

Kevin Spacey a publicat pe YouTube un videoclip, marcând al treilea an la rând în care distribuie clipuri de Crăciun pe canalul său. Anul acesta, în filmul intitulat „1-800 XMAS”, Spacey a fost mai serios faţă de abordările bizare din alţi ani, transmiţând compasiune celor care suferă în perioada sărbătorilor, scrie Variety, potrivit click.ro.

Actorul, care a fost îndepărtat de la Hollywood după ce Anthony Rapp l-a acuzat de agresiune sexuală în 2017, a distribuit un video de 2 minute jumătate în care promite speranţă pentru oricine se gândeşte la sinucidere.  „Dacă stai într-un loc în care nu mai poţi rămâne, dacă suferi şi ai nevoie de ajutor, dacă te simţi vinovat sau ruşinat, dacă te lupţi cu identitatea ta, dacă simţi că nu există cale pentru tine, oricare ar fi situaţia ta, îţi promit, există cale şi, acum, în timpul sărbătorilor şi nu numai, chiar dacă nu simţi, există oameni acolo care înţeleg şi care pot ajuta”, a spus Spacey, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/kevin-spacey-aparut-cu-un-nou-mesaj-ziua-de-craciun-daca-te-simti-vinovat-sau

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava