Kevin Spacey (60 de ani) s-a întors pe scenă, pentru prima oară după acuzaţiile de abuzuri sexuale, cu un moment artistic susţinut la un muzeu din Roma, Italia. Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor în vara anului trecut,după ce o serie de întâmplări care îl au protagonist au ieşit la lumină, notează click.ro.

Vineri, aşezat în faţa sculpturii „Pugilist odihnindu-se” („Boxer at Rest”) din Palazzo Massimo alle Terme din Roma, în faţa unui grup de spectatori, Kevin Spacey a recitat în limba engleză poemul italian „Pugilistul”, de Gabriele Tinti, prin care a părut că vorbeşte despre el şi despre lupta pe care consideră că trebuie să o ducă împotriva tuturor celor care încearcă să îl defăimeze. Poemul spune povestea unui pugilist bătut şi obosit, dar care este determinat să lupte până în ultimul moment căci meciul este cu siguranţă pierdut doar dacă luptă să mai joace. „Cu cât eşti mai rănit, cu atât eşti mai măreţ. Şi cu atât eşti mai gol”, este un vers al poemului pe care Spacey l-a recitat cu atât de multă patimă.

Citește tot articolul pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/kevin-spacey-scapat-de-acuzatii-si-isi-face-de-cap-cum-fost-surprins-italia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava