Concert pascal
MOPAN Suceava

Kevin Spacey revine în lumina reflectoarelor, informează contactmusic.com. El va juca în filmul ‘L’uomo che disegnò Dio’ rolul unui detectiv care investighează cazul unui bărbat acuzat pe nedrept de abuz sexual.

Louis Nero, în vârstă de 79 de ani, producătorul filmului independent cu buget redus, a confirmat că Spacey va face parte din distribuţie.

Acesta va fi primul rol al lui Kevin Spacey de la apariţia primelor acuzaţii de agresiune sexuală şi comportament neadecvat, la finalul anului 2017.

„Sunt foarte fericit că Kevin a fost de acord să participe la filmul meu”, a declarat Franco Nero pentru ABC News. „Îl consider un mare actor şi abia aştept să încep filmul”. Kevin Spacey nu a comentat.

Kevin Spacey, recompensat cu două premii Oscar, a fost înlăturat din distribuţia ‘House of Cards’, în noiembrie 2017, odată cu izbucnirea scandalului sexual. Cel puţin 20 de bărbaţi l-au acuzat de hărţuire, agresiune şi comportament neadecvat. În 2018, a fost pus sub acuzare pentru atentat la pudoare, în Nantucket Island (Massachusetts), asupra unui minor. Actorul a pledat nevinovat, iar acuzaţiile au fost retrase ulterior, după ce presupusa victimă a renunţat la procesul civil.

Ultima apariţie a lui Spacey într-un film a fost în ‘Billionaire Boys Club’, lansat în 2018, care a înregistrat cifre dezamăgitoare de încasări, cu doar 2,7 milioane de dolari.

În film va mai juca Vanessa Redgrave. ‘L’uomo che disegnò Dio’ fi regizat de soțul Vanessei, italianul Franco Nero, care va interpreta rolul unui artist orb, acuzat pe nedrept de abuz sexual, potrivit The Telegraph.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava