Concert pascal
MOPAN Suceava

Khloe Kardashian a confirmat că este însărcinată cu primul ei copil şi al iubitului ei, Tristan Thompson, informează contactmusic.com.

Vedeta de televiziune, în vârstă de 33 de ani, a postat, pe contul ei de Instagram, o poză cu burtica de gravidă, alături de care a scris: „Cel mai mare vis al meu s-a realizat! Vom avea un bebeluş! Am tot aşteptat şi m-am tot mirat, dar Dumnezeu avea un plan în tot acest timp. El ştia ce face. Pur şi simplu a trebuit să am încredere în El şi să fiu răbdătoare. Uneori tot nu pot să cred că dragostea noastră a creat viaţă! Tristan, îţi mulţumesc că mă iubeşti aşa! Îţi mulţumesc pentru faptul că mă tratezi ca pe o Regină! Îţi mulţumesc pentru faptul că mă faci mereu să mă simt frumoasă! Tristan, mai important decât orice, îţi mulţumesc pentru că m-ai transformat în MĂMICĂ! Ai făcut această experienţă să devină şi mai magică decât mi-am închipuit eu vreodată! Nu voi uita niciodată modul minunat în care te-ai comportat cu mine în această perioadă! Îţi mulţumesc, dragostea mea, că mă faci atât de fericită!”

Khloe le-a mulţumit şi fanilor pentru urările pline de dragoste. „Vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere. Sunt atât de recunoscătoare, emoţionată, nerăbdătoare, încântată şi speriată; toate în acelaşi timp! Dar este cea mai minunată adunătură de sentimente din viaţa mea!”, a mai scris vedeta pe Instagram, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava