Concert pascal
MOPAN Suceava

Khloe Kardashian, în vârstă de 33 de ani, şi Tristan Thompson au devenit părinţi pentru prima dată, informează contactmusic.com. Vedeta de televiziune a născut, joi dimineaţă, la un spital din Cleveland, o fetiţă.

Jucătorulde baschet Tristan Thompson a fost alături de ea, la naştere, în ciuda zvonurilor apărute în presă că i-ar fi fost necredincios lui Khloé Kardashian. Şi surorile vedetei, Kourtney şi Kim, au fost lângă ea, joi, dar şi mama sa, Kris Jenner şi cea mai bună prietenă, Malika. Este a treia fetiţă a familiei care se naşte anul acesta, după Stormi Webster, primul copil al lui Kylie Jenner, şi cel de-al treilea copil al lui Kim, Chicago West, care a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat.

O sursă a spus pentru revista People, potrivit ContactMusic: „Khloe se simte extrem de fericită acum. Este îndrăgostită până peste cap de micuţa ei – doar dragoste este ceea ce simte. Nimic altceva nu mai contează. Este atât de fericită că fetiţa a venit pe lume, că este mare şi puternică şi sănătoasă şi frumoasă, încât nu îi mai pasă de altceva. Nici măcar pe Tristan nu mai este nervoasă acum.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava