Concert pascal
MOPAN Suceava

Momentele de după ore sau grădiniță ori weekend-urile reprezintă un prilej excelent pentru ca toți copiii să se bucure de activități captivante, care să le stârnească interesul și pe care să le facă din plăcere. Astfel, la Iulius Mall Suceava, cei mici au ocazia să descopere istoria Egiptului Antic și să exploreze piramidele prin intermediul unei expoziții inedite, care nu le va îmbogăți doar cultura generală, ci le va lămuri și multe dintre curiozități.

Educarea copiilor în spiritul cunoaşterii şi al determinării de a învăţa lucruri noi necesită diverse instrumente, iar prin tehnologia interactivă destinată celor mici expoziția „Kids in Pyramids”, găzduită de Iulius Mall Suceava, își propune să le deschidă un univers în care pot experimenta aventuri palpitante și educative în același timp. Astfel, în perioada 20 – 31 octombrie 2022, la parterul Iulius Mall, în zona fântânii arteziene interioare, copiii de toate vârstele  pot explora Egiptul Antic.

Înconjurați de elemente arhitecturale emblematice și jocuri interactive, micii aventurieri vor intra în interiorul piramidelor, vor vizita camera sarcofagului, vor săpa în nisip căutând artefacte, vor găsi cheia camerei comorilor, vor afla despre hieroglife, vor construi mini piramide, vor urca pe Sfinx, dar vor avea parte și de multe alte surprize. Pe parcursul fiecărei vizite, cei mici vor fi îmbrăcați în faraoni sau Cleopatre și vor beneficia de activități educative și distractive în același timp.

Expoziția va fi deschisă în intervalul orar 10:00 – 20:00, o vizită durează 45 de minute, iar intrarea este gratuită. De asemenea, se pot face și programări pentru intervalul de vizitare la telefon: 0230.208.700.

„Kids in Pyramids” la Iulius Mall Suceava – expoziție interactivă despre istoria Egiptului Antic (FOTO), 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava