Comenzi MOPAN Suceava

În așteptarea vacanței de iarnă, Iulius Mall Suceava le oferă prichindeilor numeroase motive de bucurie, pentru că s-a redeschis Kids Land. Clubul de joacă îi întâmpină pe cei mici cu numeroase posibilități de distracție, care să îi ajute să petreacă timpul liber în mod activ și relaxant.

Copiii puși pe joacă primesc o invitație pe placul lor de la Iulius Mall Suceava. Kids Land Club s-a redeschis, într-un spațiu reamenajat, cu și mai multe posibilități de distracție. Și cum vacanța de iarnă se apropie, cei mici vor avea suficient timp pentru a explora lumea magică de la Kids Land. Joaca ștrengarilor va fi supravegheată de personal calificat, pentru ca cei mici să se poată bucura în siguranță de cele mai antrenante modalități de distracție.

La Kids Land, năzdrăvanii pot explora o structură modulară, cu tobogan, trambulină, piscină cu bile, labirint, pod de sfoară, tunel și alte atracții. Punctul cel mai îndrăgit de ștrengarii cu energie este tiroliana, iar prichindeii cu vârsta de până la 5 ani se pot amuza într-un spațiu gonflabil. Totodată, cei pasionați de jocuri virtuale au la dispoziție console video, unde pot alege dintr-o varietate de jocuri. Ocazional, la Kids Land se organizează și ateliere, care îi vor ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile practice, creativitatea, comunicarea, spiritul de echipă și nu numai. În plus, la Kids Land se pot organiza și petreceri aniversare tematice pentru cei mici, alături de mascote simpatice și cu activități antrenante și ludice. Copiii se vor juca nestingheriți într-o sală special dedicată lor, cu servicii complete și în care sunt pregătite activități pentru toate preferințele, în timp ce părinții se pot relaxa într-un spațiu alăturat, cu acces la terasa exterioară.

Kids Land Club din Iulius Mall Suceava–un spațiu reamenajat, pentru mai multă distracție, 4.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/10 (4 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava