MOPAN Suceava

Federația Română de Fotbal și brandul Kiğılı anunță semnarea unui parteneriat privind ținuta oficială a ”tricolorilor”, seniori și Under 21. Evenimentul în care a fost oficializat parteneriatul a avut loc la Casa Fotbalului, în sala ”Nicolae Dobrin”, în prezența președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a directorului executiv Kiğılı, Kamil Hilal Suerdem, a ambasadorului Turciei în România, doamna Füsun Aramaz, dar și a altor invitați FRF și Kiğılı.

În urma acestui nou parteneriat, Kiğılı va oferi ținuta oficială a delegațiilor celor două selecționate ale României: prima reprezentativă și cea Under 21, pentru aceasta din urmă cu ocazia participării la EURO 2023. Durata contractului este de doi ani de zile cu opțiune de prelungire a acestuia.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat: „Imaginea este foarte importantă, iar la un costum contează foarte mult calitatea materialului. Sunt sigur că de azi înainte tricolorii vor beneficia de o ținută oficială confortabilă, adaptată nevoilor lor. Mă bucur că Federația Română de Fotbal reușește, nu doar să atragă parteneri din piața autohtonă, dar și din cea internațională. Urăm azi bun venit în familia fotbalului românesc unui brand internațional cu peste 230 de magazine în Europa și Asia!”.

Mai multe detalii: https://bit.ly/3qcjgwp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava