Comenzi MOPAN Suceava

Kim Basinger și Alec Baldwin s-au despărțit în 2002, după nouă ani de căsătorie. Fetița cuplului, Ireland, avea șapte ani la acea vreme, iar Kim a explicat că, după divorț, principala ei preocupare a fost ca fata sa să nu cunoască părțile negative ale unei despărțiri între părinți.

„Divorțul este greu pentru un copil, orice ai face, iar al nostru a fost foarte public și urât.”, a spus ea, potrivit sursei citate. Kim Basinger a continuat: „Așa că am încercat să o cresc pe Ireland într-un mod neconvențional. Am vrut ca ea să fie liberă. Dacă a dorit să invite prieteni peste noapte acasă, sau să scrie pe pereți cu pixul, am lăsat-o. Am vrut să aibă o coplărie plină de iubire, de lumină, de animale, de prieteni.”

După despărțire, Alec și Kim s-au luptat patru ani pentru custodia fetei lor. Între timp, relația lor s-a îmbunătățit. „Eu și cu Alec ne înțelegem acum, în ciuda a tot ce s-a întâmplat. Viața merge înainte.”, a adăugat vedeta.

Acum, Alec Baldwin este căsătorit cu Hilaria, împreună cu care așteaptă al treilea copil, iar Kim are o relație cu hairstilistul Mitch Stone.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava