MOPAN Suceava

Kim Kardashian a avut un moment unic la cel mai mare eveniment anual al modei, Met Gala, unde a îmbrăcat emblematica rochie purtată de Marylin Monroe, la ziua lui J.F. Kennedy. Din nefericire, faimoasa rochie a ajuns să fie extrem de deteriorată după ce Kim s-a etalat cu ea pe covorul roșu, notează click.ro.

Fosta soție a lui Kanye West a dorit să ofere un moment extraordinar de special la Met Gala, și, într-adevăr, apariția vedetei a făcut furori, însă a atras și controverse. Cele mai multe critici au fost generate de faptul că celebra rochie, în care Marylin Monroe s-a afișat în urmă cu 60 de ani, este confecționată dintr-un material extrem de fragil și nu a fost nicidecum croită pentru formele voluptoase ale lui Kim.

Specialiștii în conservarea exponatelor din domeniul fashion au fost de-a dreptul siderați, când au văzut un clip în care Kim Kardashian se chinuia să îmbrace rochia fină a lui Marylin, întrucât, ținuta era mult prea o mică pentru starletă. Kim a avut chiar nevoie de ajutorul mai multor asistenți care se străduiau din răsputeri să tragă rochia pe trupul vedetei. Desigur, acest demers nu a rămas fără consecințe, căci ultimele imagini cu prețioasa rochie a lui Marylin Monroe prezintă cât de mult s-a deteriorat piesa după ce Kim Kardashian a purtat-o. Pozele au fost publicate de către fundația care deține cea mai mare colecție a pieselor ce au aparținut lui Marylin Monroe. În fotografii se poate observa clar că mai multe cristale s-au desprins și că tivul fermoarului este sfâșiat în anumite locuri, din cauză că a fost forțat să cuprindă trupul lui Kim, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kim-kardashian-a-distrus-rochia-lui-marylin-638176.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava