• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Kim Kardashian a început să facă planurile pentru nunta ei cu Kanye West. Potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean, starleta va păși în fața altarului îmbrăcată cu o rochie de 8,5 milioane de dolari – după ce se va finaliza divorțul dintre ea și basketbalistul Kris Humphries.

”Kim contactează deja organizatorii de nunți. Ea se gândește să-l folosească pe David Tutera, cel care a lucrat cu o mulțime de celebrități, printre care și Jennifer Lopez. Cântăreața preferată a lui Kim, dintotdeauna, este Celine Dion, așa că și-a pus oamenii să o contacteze pe artistă și să-i facă o ofertă; de obicei un concert privat de-al ei ajunge la peste 6 milioane de dolari. O altă opțiune la care se gândesc este Beyonce, care oricum va fi acolo. Rochia de mireasă a lui Kim va avea perle reale și diamante albe, ca roba creată de Yumi Katsura, în valoare de 8,5 milioane de dolari”, a declarat o sursă, potrivit showbizspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava