Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, este dependentă de machiaj. Recent, ea a postat două fotografii pe contul ei de Instagram care au stârnit controverse între admiratorii ei. Într-una dintre poze ea apare într-o rochie de culoarea pielii în care nu folosește machiaj și în cealaltă apare în timpul unei ședințe foto în care fața îi este schimbată total. Majoritatea fanilor i-au zis să nu mai apară fără machiaj, potrivit click.ro.

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, este dependentă de machiaj. Și când ai peste un miliard de dolari în conturi, conform Forbes, trebui să ai grijă maximă de imaginea ta. Ea s-a plâns în urmă cu un an că din cauza programului încărcat pică frântă seara în pat și nu mai are timp să se demachieze. Iar acest obicei i-a afectat tenul. Recent, ea a postat două fotografii pe contul ei de Instagram care au stârnit controverse între admiratorii ei. Într-una dintre poze ea apare într-o rochie de culoarea pielii în care nu folosește machiaj și în cealaltă apare în timpul unei ședințe foto în care fața îi este schimbată total. Specialiștii în machiaj au descoperit secretele chipului de zeiță care a consacrat-o pe Kim.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/kim-kardashian-e-dependenta-de-machiaj-fanii-ii-spun-sa-nu-mai-pozeze-fara

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava