MOPAN Suceava

Vedeta de televiziune Kim Kardashian încearcă din răsputeri să se acomodeze cu doi copii, recunoscând că este mai greu decât și-a închipuit, potrivit contactmusic.com. Starleta l-a adus pe lume pe Saint, în decembrie, și spune că, acum că are doi copii de îngrijit, lucrurile nu sunt tocmai roz acasă.

Kim a povestit pe site-ul ei personal că fetița sa, North, urăște atunci când ea este nevoită să-l alăpteze pe Saint. „Mă trezesc la 4 diminieața pentru a mă pompa și mă ascund în dulapul fiicei mele, pentru că dacă mă vede că mă furișez din patul ei, începe să plângă.”, a scris ea.

Vedeta în vârstă de 35 de ani a explicat că mama sa, Kris Jenner, i-a spus că a avea mai mult de un copil va fi o provocare, dar ea a crezut că exagerează. „Mama îmi spunea mereu, când era vorba de a avea mai mulți copii: ‘Unul e ca unul, dar doi e ca și cum ai avea douăzeci’. Nu am înțeles niciodată, până acum. […] Bineânțeles că m-am așteptat să fie diferit dar, wow, este foarte greu! Când am născut-o pe North, tot ce trebuia să fac era să o hrănesc și apoi dormeam. Acum nu mai am parte de somn.”, a mai scris Kim Kardashia pe blogul său.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava