MOPAN Suceava

Kim Kardashian, Nicole Kidman, Dua Lipa și legendara Naomi Campbell au surprins audiența la defilarea de modă de la Paris a brandului Balenciaga, când au pășit pe podium în cele mai inovatoare creații notează click.ro.

Cea mai recentă prezentare de modă a noului «copil teribil al modei», Demna Gvasalia, directorul de creație al casei de modă Balenciaga, a adus pe același podium cele mai atipice personaje feminine din cultura actuală. Dacă nu credeați că ar fi fost vreodată posibil să o vedeți pe Kim Kardashian, pe același podium de modă cu rafinată actriță Nicole Kidman, câștigătoare a premiului Oscar, ei bine la Paris un astfel de scenariu a avut loc chiar zilele trecute, în cadrul prezentării pentru colecția de haute-couture, a brandului Balenciaga.

Demna Gvsalia este cunoscut pentru creațiile sale cu totul neobișnuite, așa că la ultima prezentare, designerul a utilizat un decor clasic, în stilul celui adoptat chiar de fondatorul Cristobal Balenciaga, în anii ’40-’50. Elementul surpriză au fost creațiile vestimentare în sine, realizate din materiale moderne, precum latex, spandex, nylon, în completă antiteză cu atmosfera epocii de mult apuse, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kim-kardashian-si-nicole-kidman-au-defilat-640068.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava