Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian West a mărturisit că se chinuiește să rămână din nou însărcinată. Vedeta de televiziune, care are o fetiță de 18 luni, North, împreună cu soțul ei, rapperul Kanye West, este disperată să mai facă un copil și mărturisește că este mai greu decât credea va fi.

„Este o provocare să rămân însărcinată iar, a fost mai ușor prima dată”, a spus frumoasa brunetă, potrivit contactmusic.com. Kim a adăugat, potrivit sursei citate: „Când nu plănuiești asta, se întâmplă. Doar Dumnezeu știe cum funcționează. Și când îți dorești din toată inima, nu se întâmplă…”

Într-un interviu recent, vedeta a spus că North este „un bebeluș minune”, pentru că doctorii i-au spus există posibilitatea să nu poate rămâne însărcinată vreodată. „Cu câțiva ani în urmă, mi s-a spus că nu voi putea rămâne vreodată însărcinată. Trei doctori diferiți mi-au spus același lucru, din acest motiv m-am gândit și la feritilizarea în vitro. Era cât pe ce să încerc această variantă când am aflat că sunt însărcinată cu North.”, a spus Kim Kardashian într-un interviu pentru numărul din ianuarie al revistei Elle.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava