Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian West, în vârstă de 39 de ani, s-a lăudat recent pe pagina ei de Instagram că nu mai face duș cu săptămânile și nu se mai piaptănă de când a intrat în carantină din cauza epidemiei de coronavirus. Până și soțul ei, Kanye West, 42 de ani, a remarcat un miros pișcător în dormitor…, potrivit click.ro.

Kim Kardashian este extrem de ocupată. Are de filmat pentru emisiunea ”Keeping up with the Kardashians”, trebuie să fie atentă să își schimbe hainele la fiecare două ore și să se machieze singură de când machieuza ei a rămas acasă pentru a respecta distanțarea socială pe perioada epidemiei de coronavirus. Și pentru că nu își mai vede capul de atâta treabă, starul de 39 de ani, a omis igiena personală. Întrebată de soț de ce nu se mai spală cu săptămânile ea i-a explicat că trebuie să aibă grijă de copiii lor: North, de 6 ani, Saint, de 4 ani, Chicago, de doi ani și de Psalm, de 11 luni, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/kim-kardashian-nu-mai-face-dus-de-cand-e-carantina-motivul-e-de-tot-rasul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava