MOPAN Suceava

Kim Kardashian a devenit cea mai recentă Kardashian-Jenner acuzată că și-a editat într-un mod complet neinspirat fotografiile, scrie click.ro.

Marți, vedeta a distribuit șase fotografii de pe plajă cu ea pozând în noua linie de lenjerie pe care a lansat-o recent, Skims. În imagini, Kim poartă bikini negri și un top cu mâneci lungi. Ținuta este completată de o pereche de mănuși negre. Ea pozează pe o plajă frumoasă, plină de nisip fin, iar în descrierea imaginilor a scris „De mult timp fără mare”. Imaginile spectaculoase au fost apreciate de peste cinci milioane de oameni, iar fotografiile au adunat mii de comentarii din partea internauților atenți la detalii, potrivit sursei citate.

Dar ultima poză dintre cele șase a stârnit unele dezbateri, internauții observând rapid că piciorul ei drept părea să fie distorsionat și așezat într-o poziție complet nefirească. Sătulă de sutele de comentarii care dezbăteau subiectul, Kim a șters fotografia după câteva ore de la publicare.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kim-kardashian-prinsa-cu-minciuna-409692.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava