MOPAN Suceava

Kim Kardashian a fost pusă la zid de fani, la câteva zile după nunta surorii sale care a avut loc în Portofino, Italia. Vedeta din Statele Unite ale Americii a fost surprinsă de papparazzi alături de fetița ei, iar fanilor nu le-a venit să creadă cum este îmbrăcată North, notează click.ro.

Kim Kardashian este o mare împătimită a modei, deseori ajungând chiar să dea naştere la diverse trend-uri. Se pare că pasiunea sa pentru fashion i-a fost insuflată și fiicei sale, North, în vârstă de opt ani. Cu toate acestea, fanii nu au fost de acord cu cea mai recentă alegere vestimentară făcută de micuță și au publicat numeroase mesaje legate de outfit-ul fetei, considerat total nepotrivit din mai multe privințe.

Cele două au ieșit la o plimbare pe străzile din Portofino, o locație de lux din Italia, la scurt timp după ce au participat la nunta lui Kourtney cu Travis Barker. Kim Kardashian a purtat o rochie neagră, la care a accesorizat o pereche de sandale, iar North a avut o ținută neașteptată pentru o fetiță de vârsta ei. În imagini, ea apare îmbrăcată într-o pereche de pantaloni, un corset și o jachetă cu guler de blană, iar look-ul a fost accesorizat cu pantofi sport și geantă, potrivit sursei citate.

Fanii consideră că îmbrăcămintea lui North nu este potrivită pentru un copil de opt ani și transmit că s-ar fi așteptat să o vadă pe Kim îmbrăcată așa, nicidecum pe fetița ei.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kim-kardashian-criticata-fiica-636364.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava