Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, pare să se fi reinventat complet după divorțul de Kanye West. Vedeta este mai îndrăzneață ca oricând, notează click.ro. Dovada faptului că se simte extraordinar de bine în propria piele? Pictorialul pe care l-a realizat pentru revista Interview!

Kim Kardashian se află într-o dispută cumplită cu fostul soț, Kanye West, care continuă să aducă acuzații foarte grave la adresa fostei partenere de viață. Solistul este de părere că afacerista nu se comportă în mod potrivit cu cei mici și îi expune prea mult atenției publice. Pe de altă parte, Kim susține că Kanye îi hărțuiește familia și încearcă, cu orice preț, să îi creeze o imagine eronată în spațiul public.

Deși conflictul pare departe de a ajunge la final, un lucru este cert! Despărțirea de Kanye a făcut-o pe Kim să strălucească. Vedeta a slăbit considerabil și și-a schimbat look-ul, renunțând la părul lung, brunet, în favoarea unei tunsori moderne și a unei nuanțe de blond platinat. Și-a decolorat și sprâncenele, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kim-kardashian-s-a-reinventat-dupa-divort-2203314.html

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava