Comenzi MOPAN Suceava

Kim Kardashian West şi Kanye West au angajat, potrivit zvonurilor apărute în presa de peste ocean, o mamă surogat, pentru că vor să-şi extindă familia.

Cei doi – care au împreună doi copii, pe North, în vârstă de patru ani, şi pe Saint, în vârstă de 18 luni – şi-au exprimat public, de mai multe ori, dorinţa de a mai face un copil, însă doctorii i-au interzis starletei să mai rămână însărcinată, din cauza complicaţiilor apărute în timp ce a fost însărcinată cu cei doi copii ai săi.

Acum, potrivit TMZ, cuplul a găsit pe cineva dornic să le poarte copilul şi s-au înţeles, prin intermediul unei agenţii, să-i plătească persoanei respective, al cărui nume nu a fost făcut public, câte 45, 000 de dolari în 10 tranşe. Dacă sarcina va fi multiplă, femeia va primi 5, 000 de dolari în plus, pentru fiecare copil. De asemenea, pe perioada lunilor de sarcină, mama surogat nu va avea voie să fumeze, să consume băuturi alcoolice, să se drogheze, să meargă la saună, să îşi vopsească părul, să consume cofeină în exces ori să mănânce peşte crud.

Kim Kardashian a mărturisit, într-un interviu anterior, că prima sarcină a venit ca o adevărată surpriză pentru ea. Starleta a declarat pentru Billboard că nu se simţea pregătită să devină mamă când a aflat că va deveni mamă, dar că acum este extrem de fericită că atât fetiţa sa, North, cât şi băieţelul, Saint, au ales-o pe ea şi pe Kanye să le fie părinţi. Kim a spus, potrivit contactmusic.com: “Nu încercam să concepem un copil şi nici nu plănuiam şi, pur şi simplu, am simţit că nu sunt pregătită. Dar cred că niciodată nu eşti pregătită. Se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple, la momentul potrivit. De fiecare dată când am rămas însărcinată m-am rugat ‘Sper ca bebeluşul meu să poată face faţă acestei lumi’. Eu sunt de părere că sufletele lor sunt cele care aleg cine să le fie părinţi – că ei aleg această viaţă. Asta cred eu. ”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava