Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim şi Kanye West au devenit părinţi pentru a treia oară, luni, cu ajutorul unei mame surogat, informează contactmusic.com.

Starleta a făcut anunţul, luni, pe site-ul personal: „Este aici! Suntem atât de îndrăgostiţi! Eu şi Kanye suntem fericiţi să anunţăm naşterea fiicei noastre sănătoase şi frumoase. Suntem extrem de recunoscători mamei noastre surogat, care a făcut să ni se îndeplinească visele şi, bineânţeles minunaţilor doctori şi asistentelor pentru grija deosebită. North şi Saint sunt încântaţi să o cunoască pe surioara lor mai mică.”, a scris Kim, potrivit sursei citate.

Kim şi Kanye au anunţat că vor mai avea un copil, prin intermediul unei mame surogat, anul trecut, în iunie.

Cei doi – care mai au împreună doi copii, pe North, în vârstă de patru ani, şi pe Saint, în vârstă de doi ani – şi-au exprimat public, de mai multe ori, dorinţa de a mai face un copil, însă doctorii i-au interzis starletei să mai rămână însărcinată, din cauza complicaţiilor apărute în timp ce a fost însărcinată cu cei doi copii ai săi. După ce au găsit pe cineva dornic să le poarte copilul, s-au înţeles, prin intermediul unei agenţii, să-i plătească persoanei respective, al cărui nume nu a fost făcut public, câte 45, 000 de dolari în 10 tranşe. Pe perioada lunilor de sarcină, mama surogat nu a avut voie să fumeze, să consume băuturi alcoolice, să se drogheze, să meargă la saună, să îşi vopsească părul, să consume cofeină în exces ori să mănânce peşte crud, mai notează sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava