Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu mai e loc de împăcare între Kim Kardashian şi Kanye West! The Sun a intrat în posesia documentelor de divorţ ale celor doi. Averea comună de 2,2 miliarde $ nu este deloc afectată, având în vedere că în 2014 ei au semnat un contract prenupţial, iar custodia comună a celor patru copii nu este contestată de nici unul dintre ei, notează click.ro.

Atât Kim Kardashian (40 de ani), cât şi soţul ei, Kanye West (43 de ani), suferă de încăpăţânare! Conform documentelor de divorţ, ruptura dintre ei s-a produs în vara anului trecut, când nu au căzut de acord cu privire la concediul pe care urmau să îl facă în timpul verii.

Nici unul nu vrea pensie alimentară de la celălalt şi vor rezolvarea cât mai rapidă a procedurilor de separare, mai scrie sursa citată. Kanye are în conturi 1,3 miliarde $, iar Kim peste 900 milioane $. Ei vor avea custodia comună a lui North (7 ani), Saint (5 ani), Chicago (3 ani) şi Psalm (un an) şi vor plăti în mod egal onorariile avocaţilor care îi vor reprezenta.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/kim-si-kanye-divort-de-22-miliarde-din-cauza-unui-concediu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava