MOPAN Suceava

Kim Kardashian și Kanye West au hotărât să-și organizeze nunta singuri. Mama vedetei de televiziune, Kris Jenner, a mărturisit că nu s-a mai băgat în viața fiicei sale și că, nici măcar nu i-a văzut rochia de mireasă. ”Kim și Kanye au organizat totul singuri și au avut destul timp la dispoziție, iar eu nu știu nimic… Nici măcar nu i-am văzut rochia de mireasă, nu știu cum arată în ea. O voi vedea pentru prima dată la nuntă.”, a spus Kris Jenner pentru E!News, potrivit contactmusic.com.

Este o schimbare majoră pentru Kris, care a mărturisit în repetate rânduri că este ‘obsedată să dețină controlul’. Acum, mama lui Kim Kardashian a spus că a învățat ‘să stea în spate și să se relaxeze’, în timp ce fata ei își organizează nunta.

”Asta a fost o lecție. A fost puțin greu pentru mine să nu mă implic, a fost un exercițiu de răbdare, iar eu sunt dependentă de a deține controlul, așa că, să stau în spate și să mp relaxez… asta nu a fost ușor pentru mine! Sunt foarte încântată. La început am fost curioasă, dar acum sunt OK, respir și mă bucur de toate!”, a adăugat Kris Jenner, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava