Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian și Kanye West merg la terapie împreună, potrivit showbizspy.com.
Cei doi – care au devenit părinți pentru prima dată în iunie – au apelat la ajutorul unor profesioniști pentru a putea face față presiunii care a venit o dată cu nașterea primului lor copil.
O sursă a declarat: ”Îi ajută să treacă prin asta. Kim știe că iubitul ei este născut un conducător, dar îi este greu săsuporte unele toane ale sale. Kanye este foarte diferit când este doar cu Kim – ea se topește când îl vede ținând-o în brațe pe micuța lor fetiță.”

Un alt lucru care nu-i convine lui Kanye și care-l face să reacționeze mai urât se pare că este mama iubitei lui, Kris Jenner.
Un apropiat al celor două vedete a declarat, potrivit sursei citate: ”Este un flux constant de prieteni ai familiei și de asociați în casa lui Kris, lucru care-l enervează pe Kanye și îi dă o proastă dispoziție. Când este nervos se răstește la toți, dar asta se întâmplă doar când trebuie să treacă de mulțime de persoane pentru a intra în casă, ori când sunt peroane necunoscute în locuință. Se transformă în Papa Bear!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava