Festivalul International Ciprian Porumbescu

Vedeta ‘Keeping Up With The Kardashians’, Kim Kardashian West, a mărturisit că ieșirea din izolare i s-a părut „plăcută dar și înfricoșătoare”.

Vorbin despre petrecerea organizată cu ocazia zilei de a lui Scott Disick, Kim a scris pe Instagram, potrivit contactmusic.com: „Am sărbătorit ziua de naștere a lui Scott în urmă cu câteva săptămâni, alături de familie doar, și a fost pentru prima dată când m-am aflat alături de un mic grup de persoane. A fost, într-un fel, plăcut dar și înfricoșător. Cum vă simțiți voi acum, ieșind?”

Într-un interviu anterior, Kim a mărturisit că, în timpul izolării la domiciliu, au trecut și zile fără să facă duș ori să se spele pe dinți. „Părul îmi este dezastruos și cred că m-am machiat de vreo două ori doar, așa că m-am simțit foarte bine zilele acestea. Au fost și zile la rând în care nu m-am pieptănat ori nu am făcut duș, pentru că în această perioadă, prioritățile și treburile sunt altele – în primul rând, copiii fac școală acasă și trebuie să te adaptezi.”, a spus Kim Kardashian, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava