Comenzi MOPAN Suceava

Kim Kardashian West îi va cumpăra fetei sale, North, în vârstă de un an și patru luni, pe care o are împreună cu soțul ei, Kanye West, o insulă privată, informează contactmusic.com. Insula cu pricina este Turtle Island din Australia, se întinde pe 9.41 hectare, beneficiază de o locuință cu patru dormitoare, costă 5 milioane de dolari, iar vedeta de televiziune plănuiește, după ce o achiziționează, să o redenumească Insula Kardashian. Mai mult, potrivit presei australiene, Kim, în vârstă de 34 de ani, care se află în Australia în această perioadă promovându-și noul parfum, vrea să construiască pe insulă și un parc de distracții pentru fetița sa.

Richard Vanhoff manageriază vânzarea insulei și a confirmat că se află în negocieri cu o persoană foarte importantă, fără a-i dezvălui însă identitatea. „Pot să vă spun foarte clar că sunt în negocieri cu o persoană foarte importantă. Nu pot să-i dezvălui însă identitatea. Nu pot să vă spun dacă este vorba despre Kanye West, ori Kim Kardashian, ori Președintele Obama”, a spus Richard Vanhoff, potrivit ContactMusic.

Cu toate acestea, el a dezvăluit că intrat în contact direct cu potențialul cumpărător, care a vizitat insula săptămâna trecută.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava