MOPAN Suceava

Kim Kardashian West a spus, într-un interviu recent în care și-a promovat noul parfum, că soțul ei, Kanye West, „miroase a bani”.

Vedeta de televiziune, în vârstă de 38 de ani, a spus, descriind felul în care miroase Kanye, potrivit contactmusic.com: „Miroase… Bogat. Nu știu cum să explic, dar miroase ca un om bogat. Miroase… a bani, nu știu! Miroase a ceva ce te duce cu gândul la bogăție.”

Starul ‘Keeping Up With the Kardashians’ a vorbit, în cadrul aceluiași interviu, și despre mirosul altor membri din familia sa. Despre Kendall a zis, conform ContactMusic: „Kendall nu are niciun miros – lucru bun. Ea mereu miroase fresh și curat, miroase ca un supermodel; exact cum te-ai gândi că miroase.” Despre Kylie, Kourtney și Khloe, Kim a spus: „Kylie mereu miroase ca unul dintre parfumurile mele preferate – cu gardenii și iasomie. Kourtney miroase a produse naturale. Khloe miroase a uleiuri concentrate; fructate, dar cu un miros puternic, bogat. Îi și plac foarte mult florile albe.”

Cât despre ea, focoasa brunetă a spus: „Eu miros foarte bine… Mă parfumez în funcție de cum mă simt, pentru că îmi accentuează stările. Testez mereu arome noi, așa că oamenii mă întreabă mereu cu ce m-am dat de miros atât de bine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava