Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian West nu îşi va lăsa copiii să se joace în casă, pentru că este îngrijorată că i-ar putea strica mobila albă, potrivit contactmusic.com.

Starleta de televiziune le-a interzis anumite zone din casă celor trei copii ai ei – North, în vârstă de patru ani, Saint, în vârstă de doi ani, şi Chicago, în vârstă de patru luni – pentru a nu strica mobilierul.

Ea a scris pe pagina personală de web, potrivit sursei citate: „Decorul case noastre este minimalist şi modern, iar copiii au voie să alerge nestingheriţi doar în camera de joacă. Acolo sunt toate creioanele colorate, culorile… Când termină cu joaca acolo, nu îşi mai doresc să mâzgâlească mobila noastră albă, lol!”

În altă ordine de idei, Kim Kardashian West își mai dorește un copil, pentru că i-a plăcut şi i se pare comodă ‘treaba’ cu mama surogat, potrivit aceleiaşi surse. Vedeta, care a fost sfătuită de doctori să nu mai rămână însărcinată, a spus: „Ne mai dorim un copil. Chiar mi-a plăcut întreaga treabă cu mama surogat. Aş spune că, atunci când a venit vorba de alăptat, mi-am spus: ‘Ei bine, asta este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată.’ Se schimbă totul; să nu fii nevoit să alăptezi din două în două ore… Pot petrece mult mai mult timp cu ceilalţi copii şi îi acomodez cu rolul de fraţi mai mari.”

Vedeta serialului ‘Keeping Up with the Kardashians’ a mai dezvăluit că nu şi-a ascuns identitatea faţă de mama surogat, pentru că a dorit onestitate completă de ambele părţi. Întrebată dacă ea şi soţul ei, Kanye, i-au spus femeii care le-a născut copilul cine sunt, a răspuns: „Când începi acest proces, trebuie să spui exact cine eşti. Am vrut, de asemenea, să îi dau şi ei oportunitatea de a ne alege. Dacă nu era un fan de-al nostru? Avem fani minunaţi, dar şi oameni nebuni care ne urăsc. Nu mi-aş fi dorit o astfel de energie negativă pentru copilul meu. Am vrut să mă respecte şi să mă placă pentru ceea ce sunt. Am vrut să ne înţelegem.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava