MOPAN Suceava

Kim Kardashian West „respectă” alegerile pe care le-a făcut soțul ei, Kanye West, în ultima vreme, chiar dacă nu este mereu de acord cu el.

Rapperul de 42 de ani s-a apropiat foarte mult de religie în ultimii ani, ceea ce a adus schimbări și în familia sa – inclusiv în ceea ce îi privește pe copiii lui cu Kim, North, în vârstă de șase ani, Saint, în vârstă de trei ani, Chicago, în vârstă de aproape doi ani, și Pslam, de cinci luni – și, deși soția sa nu este mereu de acord cu el, ea își dorește să îi fie alături indiferent de orice.

Kim a spus, potrivit contactmusic.com: „Eu cred așa, că el este soțul meu, iar eu, evident, îl respect și îi respect trăirile. A trecut prin această schimbare de viață și se concentrează foarte mult asupra copiilor.”

Vedeta de televiziune a mai explicat că soțul ei – care a lansat recent un album cu muzică religioasă, ‘Jesus Is King’ – este deosebit de atent cu ceea ce lasă la îndemâna copiilor. Și, cu toate că este de acord cu unele decizii de-ale lui, ea nu are de gând să schimbe ceea ce este. „Este foarte atent cu ceea ce avem în casă. Am scos toate televizoarele din camerele copiilor și am scăpat de toate produsele de machiaj din camera lui North. A explicat în detaliu de ce face asta… nu e vorba că nu e un tată minunat, doar că e puțin mai strict și vrea să pună la treabă imaginația copiilor și să fie atent cu ceea ce ei văd. De fapt, chiar sunt de acord cu el, dar eu voi fi mereu așa.”, a mai spus Kim Kardashian, conform sursei citate.

Cât despre Kanye West, el a declarat recent că este „fără îndoială, fără dubiu, cel mai mare artist din toate timpurile”.

Rapper-ul de 42 de ani a spus, potrivit contactmusic.com: „Sunt – fără îndoială, fără dubiu, cel mai mare artist din toate timpurile. Nici măcare nu este o întrebare la acest moment. Este ceva ce se știe.”

Kanye West a mai spus că vrea ca oamenii să afle „ce a făcut Isus pentru el”, după ce s-a convertit recent la creștinism. Starul, care și-a lansat la sfârșitul lunii octombrie cel mai nou album, ‘Jesus is King’, a adăugat, conform sursei citate: „Acum că îl slujesc pe Dumnezeu, treaba mea este să împrăștii cuvântul Domnului, să le arăt oamenilor ce a făcut Isus pentru mine. Am vorbit despre multe lucruri. A fost o vreme când v-am spus ce a făcut moda pentru mine, a fost un timp când v-am spus ce a făcut Hennessey pentru mine, dar acum vreau să vă spun ce a făcut Isus pentru mine, vreau să vă spun că nu mai sunt un sclav, sunt un copil acum, un copil al lui Dumnezeu. Sunt liber.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava