Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian West și Kanye West au fost „la pagini diferite” în timpul pandemiei de coronavirus, dar fac ce pot pentru „a discuta despre sentimentele lor”.

Cei doi au petrecut fiecare timp, la locuința lor, cu cei patru copii pe care îi au – North, în vârstă de șase ani, Saint, în vârstă de patru ani, Chicago, în vârstp de doi ani, și Psalm, în vârstă de un an – de când au fost impuse măsurile de restricție în SUA, pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, dar nu s-au văzut prea des la față.

O sursă a propiată cuplului a dezvăluit, potrivit contactmusic.com: „De foarte multe ori sunt la pagini diferite. Ea se trezește devreme și își face antrenamentul, iar el se trezește foarte tarziu. Kim face sport non-stop și alte lucruri de-ale ei. Lui Kanye îi este mai greu, pentru că nu are un program strict precum Kim.”

În ciuda faptului că nu sunt mereu la aceeași pagină, cei doi – care s-au căsătorit în 2014 – fac front comun când vine vorba de creșterea celor patru copii ai lor și își împart cât de mult pot treburile casnice. Aceeași sursă a adăugat pentru revista Us Weekly: „Kanye s-a asigurat mereu că lui Kim îi rămâne și timp pentru ea.

În altă ordine de idei, luna trecută, un apropiat de-al celor două vedete declaram conform ContactMusic: „Kim simte că are nevoie de spațiu când vine vorba de Kanye. Încearcă să fie o mamă minunată, să se concentreze asupra cursurilor de drept și asupra muncii sale și îi este greu să facă toate astea cu puțin sprijin din partea lui Kanye. Au avut mai mult timp la dispoziție acum pentru a vorbi despre sentimentele lor, despre copii, despre cariera ei în drept și despre afaceri. Ea încearcă să țină familia unită, mai ales de dragul copiilor.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava