MOPAN Suceava

Kim Kardashian West și-a surprins soțul, pe Kanye West, cu o ceremonie surpriză de reînnoire a jurămintelor de căsătorie, imediat după nașterea fiului lor, Psalm, în mai, potrivit contactmusic.com.

Cele două celebrități s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii extravagante, pe 24 mai 2014, iar pentru a marca împlinirea a cinci ani de căsnicie și venirea pe lume a celui de-al patrulea copil al lor, care s-a născut pe 10 mai 2019, Kim a decis să își surprindă soțul cu o petrecere de reînnoire a jurămintelor.

În timpul episodului de duminică din ‘Keeping Up with the Kardashians’, Kim – care mai are împreună cu Kanye trei copii, pe North, în vârstă de șase ani, Saint, în vârstă de trei ani, și Chicago, de 17 luni – i-a spus lui Scott Disick, conform sursei citate: „Cred că este un moment foarte special, mai ales că toți copiii noștri sunt aici. Va fi foarte frumos, sunt foarte emoționată că va veni toată lumea.”

Ceremonia nu a fost arătată în timpul emisiunii, însă Kim a dezvăluit primele cuvinte din jurământul ei: „Ești soțul meu. Ești cel mai bun prieten al meu. Ești omul care crede cel mai mult în mine și ești unica mea dragoste adevărată.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava