Concert pascal
MOPAN Suceava

Kirk Douglas, unul dintre cei mai longevivi actori de la Hollywood, s-a stins din viaţă pe 5 februarie la vârsta de 103 ani, lăsând în urmă nenumărate roluri memorabile şi o avere de 61 de miloane de dolari. Nici măcar un dolar nu a ajuns însă la membrii familiei, căci Kirk a demonstrat, şi după moarte, că sufletul său s-a îndreptat întotdeauna asupra celor mai puţini norocoşi, notează click.ro.

Suma de 50 de milioane de dolari a fost distribuită, prin intermediul fundaţiei Douglas, acelor persoane cu care destinul nu s-a arătat atât de milos. Printre binefeciari se numără Universitatea St Lawrence, căminul de copii înfiinţat de către Kirk şi soţia acestuia, precum şi spitalul de copii din Los Angeles.

Lui Michael Douglas nu i-a revenit nici măcar un dolar din averea tatălui său, dar acest lucru nu reprezintă, cu siguranţă, o problemă pentru actor întrucât în conturile sale se afla suma de 300.000 de dolari, potrivit mirror.co.uk.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/kirk-douglas-nu-i-lasat-nici-macar-un-singur-dolar-lui-michael-cine-primit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava