Concert pascal
MOPAN Suceava

Kirk Douglas a murit la 103 ani, miercuri (5 februarie), lăsând în urmă cinci copii și o soție iubitoare, Anne Buydens. Legendarul star din Epoca de Aur de la Hollywood s-a stins din viață în Los Angeles. Anunțul trist a fost făcut de celebrul său fiu, Michael Douglas (77 de ani), notează click.ro.

Kirk Douglas a avut o viață de film! El și Anne Buydens (100 de ani) s-au iubit timp de 65 de ani, ea fiind cea de-a doua soție a actorului. Cei doi au împreună doi copii, Douglas și Eric. Cel din urmă s-a stins din viață în 2004, în urma unei supradoze. El era cel mai mic fiu al lui Kirk Douglas. Marele actor a mai avut patru copii din prima căsătorie cu Diana Douglas, care s-a stins din viață în în 2015, pe Michael, și Joel. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1943-1951.

Marea iubire a lui Kirk Douglas a fost, însă, Anne Buydens, cea de-a doua nevastă. Ea s-a născut pe 23 aprilie 1919, în Germania. Anne este o filantropistă americană care a fugit din țara natală pentru a scăpa de naziști și a emigrat în Belgia. Și-a continuat studiile acolo, înainte de a se muta la Paris. Anne Buydens a devenit fluentă în mai multe limbi străine și și-a petrecut tinerețea ca traducătoare de filme. Ea l-a întâlnit pe Kirk Douglas pe platourile de filmare ale peliculei „Act of Love”. Kirk Douglas spunea despre Anne Buydens că este cea mai dificilă femeie pe care a cunoscut-o, într-un interviu citat de USA TODAY, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/kirk-douglas-si-anne-buydens-cine-este-femeia-pe-care-celebrul-actor-iubit-o-timp

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava