• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Kit Harington a mărturisit că urăște să o privească pe soția sa, Rose Leslie, sărutând alți oameni în filme, pentru că ea este „o actriță incredibilă” și îl face să creadă că scenele intime sunt chiar reale.

Starul ‘Game of Thrones’ a spus pentru ziarul Daily Mirror, potrivit contactmusic.com: „Am fost să văd un film de-al lui Rose numit ‘Honeymoon’, în care își petrece jumătate din timp ‘giugiulindu-se cu prietenul meu Harry Treadaway. Cinci minute am putut să privesc și apoi am fost nevoit să închid ochii, pentru că nu am mai putut suporta. Îi vedeam interpretând un cuplu în luna de miere și a fost neplăcut, pentru că ea este o actriță incredibilă și mă făcea să cred că îl iubea cu adevărat pe acest tip. Stăteam între Rose și Harry și a fost oribil.”

Actorul spunea în urmă cu două luni că i se pare „grozav” să fie căsătorit cu Rose Leslie, și ea star al celebrului show de televiziune. Cei doi actori s-au căsătorit anul trecut, în iunie, și, chiar dacă Harrington spune că nu s-au schimbat foarte multe de atunci, abia așteaptă să vadă ce se va întâmpla în viitor cu relația lor. „Nu s-au schimbat multe. Ador stabilitatea. Am știut mereu că vreau să fac asta – am știut amândoi că vrem să facem asta. Am avut o zi a nunții minunată. Și nu ai cum dintr-o dată să treci printr-o mulțime de alte schimbări în viață. Știi, am făcut acest lucru. Ea este soția mea. Eu sunt soțul ei. Să fim parteneri și să ne creăm o viață împreună. Este grozav.”, a spus Kit Harrington pentru revista Empire, potrivit contactmusic.com, întrebat dacă mariajul i-a schimbat viața.

Starul de 32 de ani a mai spus că, faptul că atât el cât și Rose sunt actori, le îngreunează uneori relația, pentru că trebuie să petreacă timp departe unul de celălalt, dar poate și benefic, pentru că se pot înțelege mai bine unul pe celălalt. „Ajută și nu ajută să fii căsătorit tot cu un actor. Nu pot vorbi foarte mult despre noi, pentru că simt mereu că nu pot vorbi în numele ei. Dar, da, ajută și nu prea. De obicei, petreci mult timp departe de partener – când amândoi lucrează în această industrie. Dar, pe de altă parte, reușești să înțelegi și motivele pentru care se întâmplă acest lucru – pentru că amândoi suteți în această industrie.”, a adăugat Kit Harrington, conform sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava