Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul vizitei pe care a efectuat-o astăzi în Suceava, președintele României a făcut o plimbare prin centrul Sucevei, de la Casa de Cultură și până la sediul PNL din apropierea magazinului Bucovina. După inaugurarea noului ambulatoriu de la Spitalul Județean, Klaus Iohannis a fost întâmpinat pe esplanada Casei de Cultură Suceava de președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur și de deputatul liberal Ioan Balan.

De pe esplanadă, Klaus Iohannis a mers pe jos până la sediul PNL Suceava, pe traseu fiind oprit de numeroși suceveni care au dorit să facă o fotografie cu președintele României. Șeful statului nu a refuzat nici o solicitare de a se fotografia cu susținătorii. Printre cei care au vrut să aibă o amintire cu președintele României au fost și numeroși copii, aflați în parcul central la diverse activități școlare. În timpul plimbării prin centrul Sucevei, Gheorghe Flutur i-a prezentat șefului statului lucrările de modernizare din această zonă a municipiului, de la parcările subterane, reabilitarea esplanadei dar și lucrările efectuate la Muzeul Bucovinei.

Klaus Iohannis a oferit autografe pe cărțile pe care le-a publicat

În apropierea sediului PNL Suceava, Klaus Iohannis a fost întâmpinat de un număr mare de susținători și membri de partid, unii dintre aceștia solicitându-i autografe pe cărțile pe care șeful statului le-a publicat.

După ce a fost primit de primarul Sucevei, Ion Lungu și cu pâine și sare de un tânăr îmbrăcat în haine populare, Klaus Iohannis a participat la o scurtă întâlnire cu parlamentarii și primarii PNL din județul Suceava. La întâlnire au fost prezenți liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, precum și parlamentarii Ioan Balan, Angelica Fădor, Daniel Cadariu și Bogdan Gheorghiu.
După discuțiile cu primarii, Klaus Iohannis a făcut o fotografie alături de aceștia și de parlamentarii PNL de Suceava.

Klaus Iohannis s-a plimbat prin centrul Sucevei

Gepostet von Suceava News Online am Mittwoch, 16. Oktober 2019

 

 

Klaus Iohannis s-a plimbat prin centrul Sucevei și s-a fotografiat alături de susținători și de mai multe grupuri de copii, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava