Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele României Klaus Iohannis și-a început vizita în tabăra de refugiați din Ucraina amenajată pe stadionul din orașul Siret, în apropierea graniței. Klaus Iohannis este însoțit de ministrul de interne, Lucian Bode, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat și de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. La începutul vizitei, șeful DSU i-a prezentat președintelui României modul în care au fost organizate taberele de refugiați din mai multe locații din țară aflate la granița cu Ucraina.

Klaus Iohannis s-a interesat de cum ajung cetățenii ucraineni în România, el remarcând faptul că pe drumul spre Siret a văzut destul de puține mașini cu număr de Ucraina. Șefului statului i s-a răspuns că majoritatea refugiaților vin cu autobuzele până în apropierea frontierei, după care trec granița pe jos.

De asemene, președintele României a fost informat că tabăra de la Siret are o capacitate de 402 de locuri, iar în momentul de față sunt cazate 215 de persoane, din care aproximativ 100 sunt copii.

Un repezentan al ISU Suceava a spus că în județ mai sunt patru puncte de trecere a frontierei cu Ucraina, la Climăuți , Vicovu de Sus, Ulma și Izvoarele Sucevei, care au funcționat cândva dar care sunt închise de mai mult timp.

Klaus Iohannis și-a început vizita în tabăra de refugiați din Ucraina de la Siret, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava