Concert pascal
MOPAN Suceava

Kourtney Kardashian este sora cea mai mare și cea mai cuminte din familie. Ea a împlinit 42 de ani la 18 aprilie și surorile mai mici s-au înghesuit să îi ureze ”la mulți ani!”. Kourtney este cea mai atipică vedetă a reality show-ului ”Keep up with the Kardashians” difuzat de postul de televiziune american E! Fiica avocatului Robert Kardashian și a fotomodelului Kris Jenner și-a dorit să devină avocat, dar din 2005 este star TV.

Kourtney Kardashian a împlinit 42 de ani la 18 aprilie. Ea s-a născut în Los Angeles, California și a fost botezată în conformitate cu ritualul botezului din Biserica Ortodoxă Armeană, care s-a separat de Biserica Ortodoxă Răsăriteană în anul 506, după Sinodul Calcedon, care a avut loc în anul 451. Timidă și bisericoasă, Kourtney a fost considerată mai degrabă tocilara familiei decât vreo bombă sexy. Deși făceau parte din clasa de mijloc, relațiile tatălui lor și notorietatea pe care o avea după procesul în care l-a apărat pe OJ Simpson le-a pe surorile Kardashian propulsat în lumea beizadelelor din California.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/kourtney-kardashian-implinit-42-de-ani-cum-s-transformat-sora-celebrei-kim

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava