Comenzi MOPAN Suceava

Kourtney Kardashian și Travis Barker au avut parte de o nuntă de vis în Portofino, Italia, iar evenimentul a fost organizat de celebra casă de modă Dolce & Gabbana. Toți membrii familiei Kardashian au purtat look-uri pregătite de Stefano Gabbana și Domenico Dolce special pentru ceremonie, potrivit click.ro.

Au apărut primele imagini de la superba nuntă a lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker, eveniment care s-a petrecut pe parcursul a două zile (21 și 22 mai 2022), în Portofino. Dolce & Gabbana, un brand cu un trecut controversat, care a înregistrat o scădere a câștigurilor în ultima perioadă, din cauza declarațiilor făcute de designerii Stefano Gabbana și Domenico Dolce, a organizat ceremonia ultra-mediatizată din Italia. Pe lângă asta, tot casa de modă le-a pus la dispoziție mirilor mega-iaht-ul în care au fost cazați de la sosirea în Portofino. Cei de la Dolce au creat chiar și un magazin ad-hoc pentru invitați, iar parteneriatul pe care l-au avut cu Travis Barker și Kourtney Kardashian pentru nuntă este unul strategic, transmite publicația „Business of Fashion”.

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au jurat iubire și credință veșnice la Castello Brown, o cetate cu istorie bogată, iar alături le-au fost copiii, rudele, dar și prietenii. Mireasa a purtat o rochie atipică, scurtă și mulată, modelul fiind conceput de designeri special pentru ea, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kourtney-kardashian-mireasa-in-cea-mai-scurta-636250.html

Kourtney Kardashian, mireasă în cea mai scurtă şi strâmtă rochie posibil, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava