MOPAN Suceava

Kristen Stewart a fost distribuită într-un film, încă neintitulat, al lui Woody Allen, care va fi lansat în anul 2016, alături de Jesse Eisenberg, Blake Lively și Bruce Willis, conform contactmusic.com.

Astfel Kristen va apărea alături de mai multe staruri în pelicula celebrului regizor anul viitor.

Actrița, în vârstă de 25 de ani, care este cel mai cunoscută pentru apariția în franciza ´Twilight´, va avea colegi de platou faimoși la Hollywood, printre care se numără Jesse Eisenberg, Blake Lively și Bruce Willis, în mult așteptatul proiect al regizorului de film.

Pelicula va marca întoarcerea lui Allen în orașul New York, unde s-a născut și a realizat cele mai multe filme ale sale.

Mai mult, acest proiect îi va reuni pe Allen și Eisenberg, care au mai colaborat anterior la comedia ´To Rome With Love´ din anul 2012, mai notează sursa citată.

Știrile despre această distribuție remarcabilă apar la scurt timp după ce Diane Keaton, fostă parteneră de viață și de platou (´Annie Hall´) a lui Woody, l-a descris pe acesta ca fiind un  ˝miracol˝.

Ea a spus: ˝Este cu adevărat uimitor. Este unul dintre cei mai uluitori oameni din industria de divertisment din toate timpurile. A avut mai multă putere asupra filmelor sale decât oricine altcineva și pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Este un miracol.˝

Diane a mai zis și că Woody este mult mai rezistent decât realizează majoritatea oamenilor.
Ea a explicat: ˝Obișnuiam să-i spun că este ca un gândac pe care nu-l poți ucide! Acest om este mai puternic decât credeți. Majoritatea persoanelor se uită la el și se gândesc: ´Oh, este Woody Allen, este timid´. Este o stâncă!˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava