MOPAN Suceava

Kristen Stewart a dezvăluit că ar fi ˝interesată˝ să joace într-un alt film din franciza ´Twilight´, dar insistă că oricare ar fi situația nu ar fi afectată emoțional, potrivit contactmusic.com.

Actrița, în vârstă de 25 de ani, a recunoscut că nu ar fi deranjată să reînvie personajul Bella Swan pentru romantica franciză cu vampiri, dar insistă că oricum nu ar fi afectată emoțional.

Ea a spus pentru Uproxx: ˝Eram atât de autentică în acel rol, puternic înrădăcinată în toată povestea și nici un aspect nu a părut a fi o obligație. Deși după primul film, care părea a fi unicul, a rămas o anume senzație, pentru un timp îndelungat. Este greu să vorbesc despre o perioadă de cinci ani în câteva propoziții, dar mi-a plăcut să fac asta. Totuși asta nu înseamnă că aș vrea să tot fac acest lucru. Dar să lucrez cu alte persoane? Să fiu sinceră aș fi interesată. Aș fi fascinată într-un fel, dar nu m-ar afecta emoțional, nici dacă aș mai juca într-un alt film nici dacă nu aș juca.˝

Între timp, regizorul Bill Condon, care s-a ocupat de ambele părți ale ´The Twilight Saga: Breaking Dawn´, a dezvăluit recent despre Kristen că l-a impresionat interpretarea ei, mai scrie sursa citată.

Acesta a declarat: ˝Am fost un fan al lui Kristen înainte de ´Breaking Dawn´ și mi-a plăcut să lucrez cu ea. Este incredibil de deșteaptă și dedicată. A redat o largă serie de emoții pe parcursul unui singur film: de la nervozitatea dinaintea nunții și până la agonia morții.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava