Comenzi MOPAN Suceava

Kristen Stewart și Rupert Sanders – regizorul cu care actrița l-a înșelat pe Robert Pattison în 2012 – încă mai păstrează legătura, potrivit showbizspy.com. Surse apropiate regizorului spun că viața acestuia a luat o întorsătură urâtă și că el încă mai speră la o relație cu actrița.

”Familia lui este distrusă. Chiar dacă le-a spus tuturor cunoscuților că idila pe care a avut-o cu Kristen a fost greșeală teribilă, el încă mai are sentimente pentru ea. Era îndrăgostit de ea cu mult înainte de a se înfiripa ceva între ei, așa că îi este greu să uite totul. Încă mai păstrează legătura și, în mod incredibil, Rupert încă mai speră la un viitor cu ea. Dar Kristen și-a revenit și nu vrea să-și strice imaginea și mai tare.”, a declarat un apropiat al celor doi, potrivit sursei citate.

”Cu sigranță Rupert este cel care a avut cel mai mult de pierdut în tot acest scandal. Este devastat că nu poate fi nimic între ei.”, a adăugat aceeași sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava