Concert pascal
MOPAN Suceava

Kylie Jenner a confirmat că fetiţa ei şi a partenerului ei de viaţă, Travis Scott, pe numele real Jacques Webster, se va numi Stormi Webster.

Vedeta de televiziune, în vârstă de 20 de ani, a postat ieri pe rețelele de socializare o fotografie adorabilă cu micuța și a dezvăluit numele acesteia: Stormi Webster.

Kylie Jenner a născut primul ei copil şi al iubitului ei, Travis Scott, joi, pe 1 februarie. Vedeta a înlăturat, duminică, orice suspiciune creată în ultimele luni cu privire la sarcina sa. Kyle a postat pe Instagram un video de 12 minute, intitulat ‘To Our Daughter’, care prezintă parcursul celor nouă luni de sarcină.

„Îmi cer scuze că v-am ținut în întuneric. Înțeleg că sunteți obișnuiți să vă arăt toate călătoriile mele, dar sarcina a fost ceva ce am ales să nu expun lumii. Am știut că trebuie să mă pregătesc pentru acest rol de-o viață într-o atmosferă pozitivă, fără stres și cât mai sănătoasă. M-am gândit că bebelușul meu ar fi resimțit la rândul lui, tot stresul și fiecare emoție, așa că am ales această cale. Sarcina a fost cea mai frumoasă experiență, care mi-a dat putere și mi-a schimbat viața și îi voi simți lipsa. Apreciez că prietenii și mai ales familia au făcut acest moment special unul cât mai privat posibil. Fetița mea frumoasă și sănătoasă a venit pe lume pe 1 februarie și abia am așteptat să vă împărtășesc această binecuvântare. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a scris Kylie Jenner, potrivit contactmusic.com, la câteva zile după ce a născut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava